Gode nyheter og mer digital snadder


I går kunne regjeringen melde om at fra 7. mai lettes det på tiltakene, og det åpnes for forsamlinger på inntil 50 mennesker. Dette åpner for at vi forsiktig kan begynne å åpne kirkedørene igjen. Akkurat hvordan dette skal se ut for kirken, og for Torridal kirke, venter vi på å finne ut av. Kirken jobber med en bransjestandard, som inneholder smittevernregler for gudstjenester og kirkelige aktiviteter. Denne er nå til godkjenning hos departementet, og blir ganske snart lagt ut på kirken.no. I Torridal skal vi ha menighetsrådsmøte på tirsdag – digitalt, selvsagt. Da kan vi forhåpentligvis diskutere hvordan og når vi skal åpne for gudstjenester i Torridal kirke.

Imens lager vi digitale produksjoner, som ligger åpnet for alle på YouTube og Facebook (trykk på ordene for å bli sendt dit). På søndag kommer det ny andakt for 4. søndag i påsketiden.

I dag (1. mai) har vi også lansert podcast! Denne skal være tilgjengelig på de fleste podcast-platformene. Foreløpig vet vi at at den er tilgjengelig på følgende platformer:
Anchor (helt gratis)
Breaker (helt gratis)
Spotify (du trenger abonnement)
Google podcast (app)

Vi venter på godkjenning fra apple sin podcast-app og andre platformer.

Søk på 'Torridal menighet', så finner dere den. Målet vårt er at det skal slippes podcastepisode hver fredag. I podcasten har Liv Turid og Leif Egil med seg en gjest, og diskuterer søndagens prekentekst. Episodene vil vare rundt 30 min. I første episode er det Kathrine som er gjest. Hun har også andakten på videoen som kommer på søndag.

Koronatiden har vært en krevende ørkenvandring, spesielt for alle som ikke har kunnet komme seg ut og treffe folk. Nå ser det ut til at vi kan skimte lyset i tunnellen. Hold ut! Det er bedre tider i vente. 

Tilbake