followme Torridal


I PÅVENTE AV NY UNGDOMSARBEIDER ER ARBEIDET MED FOLLOW ME IKKE AKTIVT FOR ØYEBLIKKET

 

 

 

followme er et sosialt tiltak vi har for ungdom mellom 10. klasse og 25 år. Der samles vi og spiser og har det gøy. Vi samles en søndag kveld i måneden.

I Torridal kirke har vi nå et oppfølgingsopplegg for 10. klasse til 25 år. Dette er en del av et større nettverk, med menigheter fra Flekkefjord til Risør (Og flere nettverk andre steder i Norge) som heter followme.

Vi møtes en gang i måneden, søndag kveld, for et sosialt møtepunkt, hvor vi spiser frukt og kveldsmat, vi bygger fellesskap og vi lar ungdommene bestemme hva møtepunktet skal bestå av, om vi spiller brettspill, eller går en tur i skogen, eller hva det skulle være. På de vanlige samlingene vil vi også ha et punkt hvor vi ser på hva som skjer i menigheten, og andre ting, den neste måneden, så de som er der kan vurdere om de ønsker å bidra eller være med på noe smiley Det kan være alt fra å hjelpe eller delta i en gudstjeneste, til å bli med på større konferanser, som for eksempel Veritaskonferansen eller KRIK Explore.

Når man er med på followme, kan man, i tillegg til de vanlige samlingene, bli med på SPARK, kick-offen for nettverket vårt, som foregår i august. Man kan også være med på followme-konferansen som foregår i juni, for followmeere i hele landet!

Tilbake