Vår og lysere tider


Nå er det meste i gang igjen

Etter to år med pandemi, ser vi nå konturene av en fremtid uten fare for nye inngripende tiltak som vil ramme aktivitetene våre. Etter at restriksjonene ble avviklet, kunne vi igjen åpne opp aktivitetene våre. Men vi ble rammet av smittebølgen, alle som én blant oss ansatte, og derfor har oppstarten latt vente på seg. I dag er vi friske alle mann, og når vinterferien er over, setter vi i gang.

I tillegg begynner Kristine Østerhus Nilsen som menighetspedagog tirsdag 1. mars. Det gleder vi oss til. Nå har vi vært uten trosopplærer i to måneder.

Temakveldene går som normalt. Nå har vi vært igjennom 3 av 6 temakvelder denne våren. 3. mars kommer Rune Stormark til oss for å holde et foredrag om temaet En Gud for vår tid. Fjorten dager senere, 17. mars, kommer professor Paul Leer-Salvesen, og 31. mars kommer Fartein Valen-Sendstad.

Trosopplæringsarbeidet starter opp igjen med babysang, småbarnssang og diverse tiltak.

Og nå er det snart vår, "med vårsol og song i skogen", som vi synger i fedrelandssalmen. Snart Vi skal få feire påske i kirka for første gang på tre år. Men først skal vi ha førti dagers fastetid, som begynner med askeonsdagsgudstjeneste onsdag 2. mars kl. 19. Hjertelig velkommen til denne!

Tilbake